Termeni si conditii

Acest site este detinut si operat de catre SC Rocerber International SRL Termenii si conditiile de utilizare a acestui site trebuie acceptate inainte de a utiliza acest continut. Orice comanda se considera confirmata de catre client daca este bifata casuta “Sunt de acord cu Termenii de Utilizare” si apoi prin apasarea butonului “Finalizare comanda”.

1. Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.https.ro Site-ulul www.https.ro este proprietatea SC Rocerber International, cu sediul in Strada Luntrei, nr.2-4, Bucuresti, sector 2, inscrisa in Registrul Comertului cu codul fiscal 15829865, numarul de ordine J40/14022/2003 .

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Administratorul site-ului, www.https.ro (proprietatea SC Rocerber International SRL), isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In cazul neintelegrii dintre www.https.ro si client, se vor aplica termenii si conditiile afisate.

2.Definitii si Legenda Termeni

Vanzator – SC Rocerber International SRL / www.https.ro.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau fara Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL www.https.ro .

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – domeniul www.https.ro .

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie de promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

3.Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.https.ro (proprietatea S.C. Rocerber International S.R.L.) (texte, imagini, elemente de grafica, software, script, date tehnice etc.) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

4. Disponibilitatea produselor si comandarea lor

Disponibilitatea unui produs nu este afisata in timp real. Stocurile se actualizeaza periodic si este posibil ca la un moment dat sa apara diferente pe site fata de stocul real. Noi depunem tot efortul pentru actualizarea cat mai rapida a stocurilor pe site, insa disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul online www.https.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.

Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.

“Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.”

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau prin mesaj scris (e mail) catre Cumparator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei sau pret fictiv sau derizoriu)

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare Cumparare.

*Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi

5. Afisarea produselor in site

Pozele atribuite produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare, ele pot avea mici diferente la caracteristici sau nuante de culoare.

Perceptia culorii produsului poate fi influentata de tipul si luminozitatea dispozitivului de pe care il vizualizati.

6. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator. In cazul produselor vandute si livrate de S.C. Rocerber International, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. Rocerber International S.R.L.

7.Returnarea produselor

Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.https.ro (S.C. Rocerber International S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e-mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

8. Livrarea produselor

Produsele se vor livra exclusiv prin email.

9. Reclamatii (toate reclamatiile se vor inainta la urmatoarele)

Email – info@https.ro

Telefonic la numarul : 0758060901

*Reclamatiile si nelamuririle vor fi solutionate in timpul programului de lucru afisat pe site

10. Preturi

Preturile produselor afisate pe site sunt finale si includ T.V.A.

Produsele tinute in cosul de cumparaturi mai mult de 24h pot suferi modificari ale pretului in functie perioada promotionala a acestuia sau alti factori.