Care certificat este potrivit pentru mine?

Daca ai o afacere mica sau medie si ai nevoie de o securizare a domeniului rapida si nu foarte scumpa ca si costuri atunci acest certifcicat este potrivit pentru tine.

Certificatele SSL sunt potrivite atunci cand ai nevoie de o encriptare lejera, atunci cand nu ai de lucru cu prea multe date provenite de la clienti. Aceste certificate sunt potrivite pentru site-uri de testare sau pentru site-uri de prezentare.

Aceste certificate nu sunt potrivite pentru site-urile pe care se ruleaza multe informatii povenite de la clienti, cum ar fi date importante financiare.

Puterea de a alege

Noi va punem la dispozitie mai multe categorii de certificate SSL din care sa puteti alege, iar principalele arii sunt:

Site-uri simple - iti pastrezi lucrurile personale digitale in siguranta rapid si simplu, fara a fi nevoie de verificari suplimentare.

Wildcard - iti securizezi principalele domenii si subdomenii cum ar fi blog.numelemeu.com sau shop.numelemeu.com

Multiple - iti pui sub siguranta intreaga arie de domenii printr-un singur certificat si astfel economisesti atat timp cat si bani.

Trei pasi simpli pentru validare

Pentru alidarea certificatului SSL nu este nevoie decat de foarte putin timp. Totul dureaza intre 10-15 minute. Domeniile tale pot fi sigure dupa doar trei pasi de validare.

Pasul 1. Comanda certificatul tau SSL

Imediat dupa comanda vei fi rugat sa completezi un formular de inregistrare. Instructiuniile iti vor fi trimise prin e-mail imediat dupa ce comanda ta va fi acceptata si procesata.

Pasul 2. Validarea proprietatii domeniului

Certificatul SSL va fi emis doar dupa ce se va dovedi ca cel care solicita emiterea acestuia este si proprietarul domeniului.

Pasul 3. Certificatul tau SSL a fost emis

Imediat ce verificarea este completa, noul tau certificat SSL va fi emis in mai putin de 5 minute.

Autoritatea de validare s-ar putea sa ceara in mod aleatoriu informatii suplimentare legate de domeniul pe care il inregistrezi, pentru a se asigura suplimentar. In acest caz, emiterea certificatului s-ar putea sa dureze mai mult.